Lymfodrenáže a něco k tomu

Pracujeme s přístrojem LYMPHASTIN btl 6000

Můžete si vybrat z několika programů:celulitida, detoxikace, regenerace, syndrom těžkých nohou, obezita dolních končetin.

Klienti si chválí pooperační program dolních končetin. Dále nabízíme programy dna a cukrovka.

Pracuji s novou možností - kombinuji programy. Např.: celultidu u silnějších postav kombinujeme s obezitou dolních končetin.Rovněž syndrom těžkých nohou je ideální relaxací po nárazovém sportovním výkonu, na které tělo neni zvyklé. Mám klientky po operaci krčku, které delší dobu chodí o berlích. Zpravidla se jedna noha "šetří" a druhá je přetížená. Stav nohou se po kúře znatelně zlepší. Artroza zde také zaznamenává zmírnění obtíží. Kombinací programu na artrozu, pohybu a dostatečným přirozeným přísunem vápníku, fosforu a hořčíku tělo může vytvořit nový kloubní maz.

Ráda zodpovím veškeré Vaše dotazy. Těším se na Váš zájem.

Informace naleznete také v knížce od K. Tepperweina "Pryč s kyselostí"
Eva Liebichová 777 885 889

Celulitida je nemoc,dá se vyléčit!
Dobrý pocit a dobrý zdravotní stav s viditelnými výsledky na těle je odpovídající odměnou pro každého


Ceník lymfodrenáže:
Lymfodrenáž 30 minut    150 Kč
Lymfodrenáž 45 minut    190 Kč

Akce: 10 x 45 minutová lymfodrenáž za zvýhodněnou cenu 1500 kč

Doporučuji zkombinovat  se skořicovým bahenní zábalem jedna aplikace    50,-Kč
Doporučujeme 45 minutové ošetření pro větší efekt.

Článek o problémech s pohybovým aparátem zde

Kontraindikace

Lymfodrenáž má bohužel kontraindikace a není vhodná při zhoubném nádorovém bujení, bakteriální infekci, zánětu podkoží, akutním žilním onemocnění, při bolestech břicha neznámého původu, při onemocnění jater, ledvin a štítné žlázy, poruše srdeční činnosti, zeleném zákalu nebo patologickém těhotenství.

Lymfodrenáž se provádí alespoň hodinu po jídle a neměla by být přerušována. Po drenáži se ledvinami vyloučí větší objem tekutin a moč může mít neobvyklý pach a barvu. To je způsobeno vyplavenými škodlivými látkami. Vyloučenou tekutinu je vhodné doplnit dostatečným množstvím vody pro podporu činnosti ledvin. Výsledek po lymfodrenáži je okamžitý.

Již po první proceduře v délce zhruba 30 minut je dosahováno měřitelných výsledků. V nohou nastupuje pocit lehkosti, zmenšuje se objem stehen, boků a pasu. K ošetření celulitidy je optimální alespoň 10 procerur. Břišní manžeta přispívá k rychlému snížení objemu pasu i u tzv. pivního břicha. Masáž břicha také podporuje zažívání a pohyblivost střev. Přirozeným způsobem se tak aktivuje trávení a odchod stolice. V tomto ohledu se výsledek dostavuje již po první proceduře. Stejně jako masáž ostatních částí těla je pociťována jako příjemná a uvolňující. Celou lymfodrenážní terapii je vhodné doplnit o pravidelné cvičení, redukci váhy, správní pitný a stravovací režim.


Oblíbené příspěvky